Speciaal voor 800 Amsterdamse ouderen organiseert Resto VanHarte op zaterdag 15 september het Feest van de Verbinding in de Beurs van Berlage: een verbindend theaterdiner met dans in Amsterdam. Het wordt een avond vol plezier, nostalgie en ontmoetingen in wellicht de mooiste congreslocatie van Nederland (vlakbij het Centraal Station). Het programma begint met “Hart en Ziel”, een muzikaal verhaal over eenzaamheid en het overwinnen daarvan. Vervolgens serveren de vrijwilligers van Resto VanHarte een driegangenmenu zoals de mensen van ons gewend zijn, maar dan met een nostalgische twist en op de tafel staat Amsterdam Water! We sluiten de avond af met Het Danspaleis: een dansfeest voor jong en oud. .

Wij van Amsterdam Water zijn blij dat we ook een steentje kunnen bijdragen aan dit geweldige event!