Op 22 & 23 januari is de Modefabriek een halfjaarlijks professioneel platform waar honderden merken en labels hun nieuwste collecties presenteren aan de retailsector, de pers, stylisten en andere modeprofessionals.

Amsterdam water staat op de Modefabriek met de “water” boom en is oa verkrijgbaar bij de stand van Circle of trust.

Circle Of Trust werd in 2005 opgericht met één doel: het creëren van unieke en betaalbare denims, draagbaar voor iedereen. Het belangrijkste doel van onze collectie is ervoor te zorgen dat iedereen het heerlijk vindt om de producten te dragen. De collecties van Circle Of Trust staan bekend om de stijl, perfecte pasvorm en fraaie details voor een betaalbare prijs. Ze investeren in de producten waarmee de Circle Of Trust collectie’s worden gemaakt. Circle Of Trust laat zich inspireren door invloeden van over de hele wereld en zijn altijd bezig met het ontwikkelen en innoveren van onze collecties.